Selecteer een pagina

Gebruikte telefoon verkopen verdien er geld mee!

Het is moment, is eindelijk aangebroken je gaat je oude beste vriend eindelijk wegdoen. Want je hebt  eindelijk een nieuw toestel weten te bemachtigen. Je dus je hebt een aantal opties betreft: je oude-telefoon. Ga je je gebruikte telefoon verkopen? Of ga je hem inleveren? Je hebt daarin tegenwoordig veel keuze en het is een steeds groter wordend iets. Mensen willen in de tijd van nu namelijk graag milieubewust bezig zijn, daarbij is duurzaamheid een belangrijke factor.

In deze blog gaan wij je alles vertellen over het verkopen van je oude-telefoon. 

Hieronder lees je er meer over:

Je gebruikte telefoon verkopen? Hoe werkt het precies?

Je hebt de knoop doorgehakt en besloten je gebruikte telefoon verkopen. Namens het milieu zeg ik alvast dank je wel! Want laten we eerlijk je oude-mobiel in de la leggen, is natuurlijk altijd handig voor wanneer je een reserve toestel zoekt. Maar is deze nou kapot? Dan heb je er natuurlijk vrij weinig aan.

Je kunt hem laten recyclen, maar je kunt er ook voor kiezen om het toestel te gaan verkopen. Je hebt online namelijk veel partijen, die oude-mobieltjes opkopen. Zo kun je vaak nog best veel terugkrijgen en dat kan soms nog meer zijn, dan je op voorhand had gedacht. En dit kan in sommige gevallen zelfs oplopen tot honderdeden euro’s, dus je telefoon verkopen kan nog best lucratief voor je uitpakken.

Hoe werkt het dan precies? Allereerst, zoek je een website uit, die je aanspreekt. Vervolgens zoek je op die site naar jouw type telefoon, daarna voeg je deze toe aan het winkelmandje. Dan is het nu de hoogste tijd om de conditie te gaan beschrijven. Hierin beschrijf je het geheugen, de kleur, het maximale batterijpercentage en of je misschien een originele adapter en oplaadkabel meestuurt. 

Ga je vervolgens akkoord met het prijsvoorstel? Dan krijg je een verzendlabel toegestuurd, dan kun je helemaal gratis je telefoon opsturen. Bij aankomst wordt het, uiteraard nog wel even helemaal grondig controleert. Is de staat net zo goed als wat jij aangaf? Dan krijg je binnen 24-uur het gehele bedrag op je rekening gestort. Je gebruikte telefoon verkopen was nog nooit zo makkelijk.

Voordelen van je gebruikte telefoon verkopen.

Je gebruikte telefoon verkopen brengt een aantal voordelen met zich mee, zoals we hierboven misschien al een beetje hadden geschetst. Kun je er in sommige gevallen echt een riante vergoeding voor krijgen, wat altijd mooi is meegenomen.

Daarnaast, is het ook nog eens goed voor het milieu. Waarom dan precies? Het inleveren draagt bij een niet nog grotere worden vuilnisbelt. Waar je oude-telefoon, met name de batterij de grond ernstig kan vervuilen. De druk op het milieu kan hierdoor ook écht behoorlijk afnemen. De materialen kunnen door het inleveren vaak nog worden gebruikt. Om een andere oude telefoon wel weer werkend te krijgen.

Is je gebruikte telefoon weer helemaal werkend gemaakt? Dan is de kans, ook aanwezig dat het aan goede doelen wordt gegeven. Zij zorgen ervoor, dat het weer bij mensen terecht komt, die het eigenlijk niet kunnen betalen.

Tenslotte hoef je met je gebruikte telefoon verkopen, ook niet bang te zijn, dat je data zomaar op straat wordt geslingerd. Een expert zal er altijd voor zorgen, dat alles tot in de puntjes wordt gewist.

Verkoop jij straks ook je oude-toestel?