Selecteer een pagina

Oorbellen van goud: Zijn ze iets voor jou?

Oorbellen van goud zijn een luxueuze accessoire die net dat beetje extra kunnen toevoegen aan elke outfit. Ze zijn vaak duurder dan oorbellen gemaakt van andere materialen, maar dit komt omdat goud is een waardevol materiaal. Oorbellen van goud zijn desalniettemin een grote investering, dus het is raadzaam om een paar zaken te overwegen voordat je ze koopt. Veel vrouwen vragen zich bijvoorbeeld af of goud wel bij ze past. Alhoewel je natuurlijk altijd moet dragen waar je je zelf comfortabel en prettig bij voelt, zijn er wel een paar aspecten waar je op kan letten. In deze blog kijken we daarom naar of oorbellen van goud iets voor jou!

Oorbellen van goud

Oorbellen van goud kunnen een geweldige aanvulling op je sieraden collectie zijn, maar het is belangrijk om een paar dingen te overwegen voordat je je aankoop doet. Goud is een kostbaar materiaal, dus gouden oorbellen zijn vaak duurder dan andere soorten oorbellen. Daar komt bij dat goud over het algemeen goed staat bij mensen die een warme ondertoon in hun huidskleur hebben. Of dit bij jou het geval is, kun je erg simpel achterhalen. Als de aders op je pols blauw zijn, heb je een koele ondertoon. Als ze groen zijn, heb je een warme ondertoon en zullen oorbellen van goud beter bij je huid passen.

Oorbellen van goud en kleuren

Naast de tint van je huid, kun je bij het kiezen van oorbellen van goud ook rekening houden met de kleur van je ogen en haar. Oorbellen van goud passen namelijk het best bij mensen met een warme haarkleur of een warme kleur ogen. Als je slechts één van deze twee aspecten hebt, accentueert goud de warme kleur juist. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat mensen met een koele huidtint, oogkleur of haarkleur geen oorbellen van goud kunnen dragen. Je persoonlijke voorkeuren staan wat dit betreft altijd voorop.

Oorbellen van goud kopen

Bij het kopen van een paar oorbellen goud, is het goed om je te realiseren dat het een echte investering is. Goud is een waardevol materiaal, dus je kunt het beste voor een paar kiezen dat je vaak draagt. Oorbellen van goud zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende stijlen, dus het is belangrijk om een paar te kiezen waarbij je je comfortabel voelt. Zo kun je kiezen voor bescheiden gouden knopjes of juist voor grotere oorbellen van goud die meer de aandacht trekken. Kortom, oorbellen van goud passen het beste bij warme tinten maar je persoonlijke voorkeur is nog belangrijker!