Selecteer een pagina

Spiri is een vrolijk en artistiek merk

Kleding en accessoires maken de man. Net zoals op veel gebieden vindt er ook op het gebied van kleding steeds meer verkoop online plaats. Niet alleen de grotere merken, maar ook kleinere design merken vinden steeds vaker hun weg via het internet en er zijn dan ook steeds meer zogenaamde boetiek webshops te vinden. Een mooi voorbeeld van een van deze designer online winkels, is spiriibiza.com. 

Spiri biedt een assortiment aan unieke artikelen van sokken tot sieraden en posters. De uitstraling en het gedachtegoed van dit merk is niet alleen uniek, maar ook nog eens prachtig om te zien. Door te kiezen voor een Spiri Ibiza product kies je voor een vrolijk en artistiek designs die een waardevolle aanvulling zijn voor de garderobe en sieradencollectie van iedereen.

Spiri sokken geven je outfit een extra dimensie

Sokken zijn voor sommige een relatief neutraal onderdeel van de kleding, maar dit hoeft zeker niet het geval te zien. Met de unieke designs van Spiri kies je voor nadrukkelijk aanwezige sokken vol vrolijke kleuren in kunstzinnige designs helemaal in de stijl van het merk. De kleurcombinaties geven een extra dimensie aan de totale outfit en zijn zeer uniek in haar soort. De bedrukking op de sokken van Spiri zijn namelijk allemaal handgetekend en maken je vrolijk wanneer je ernaar kijkt. De sokken zijn daarnaast vaan zeer hoogwaardige kwaliteit en dragen erg prettig.

Spiri staat voor meer dan een merk alleen

Spiri is veel meer dan alleen een merk en staat in principe voor een visie en een manier van leven. De kleuren en de designs gebruikt voor de kleding als voor de sieraden en accessoires zijn zowel uniek als kenmerkend voor goede kwaliteit en een onderliggende betekenis. In vrijwel alle producten van dit Boheemse ge-stijlde merk komt het oog terug, het oog dat verder kijkt dan de oppervlakte en echt de diepte van de spirituele wereld in kijkt. Dit oog, dat ook wel het 6e oog van de chakra wordt genoemd staat symbool voor intuïtie, innerlijke vrijheid en visualisatie.