Selecteer een pagina

Toco Tholin: Etherische oliën voor lichaam en geest

Op zoek naar een natuurlijke manier om je lichaam en geest te verbeteren? Toco Tholin zou wel eens het antwoord kunnen zijn! Toco Tholin is al jaren een begrip in Nederland en maakt producten op basis van etherische oliën. Deze producten zijn vrij van chemicaliën en bevatten geen nep aroma’s. Toco Tholin producten kunnen gebruikt worden voor massages, ademhalingsproblemen, en meer. Door de etherische oliën die in elk product zitten ontspant zowel het lichaam als de geest. Meer over Toco Tholin lees je daarom hier!

De producten van Toco Tholin

De producten van Toco Tholin kunnen het best omschreven worden als natuurlijke producten op basis van etherische oliën die geschikt zijn voor de huid. Daarnaast zijn ook de druppels van Toco Tholin erg bekend. Deze druppels worden veelal gebruikt bij ademhalingsproblemen en als verzorging na insectenbeten of contact met brandnetels. De balsem van Toco Tholin is geschikt voor massages. Daarnaast kan de balsem ook gebruikt worden bij verkoudheid. Ook de massageolie van het merk is erg populair bij onder andere fysiotherapeuten. Hierbij kan er een onderscheid gemaakt worden tussen massageolie voor ontspannende massages en massageolie van Toco Tholin voor sportmassages.

Toco Tholin gebruiken

Als je door verkoudheid of andere problemen moeite hebt met ademhalen, zijn de druppels van Toco Tholin de perfecte oplossing. Zo kun je het gebruiken op je huid, door de druppels bijvoorbeeld op je voorhoofd, hals, nek, borst of rug te smeren. Daarnaast kun je de druppels van Toco Tholin ook toevoegen aan je bad, of de grond van de douche besprenkelen voordat je gaat douchen. De spierbalsem van Toco Tholin kun je gebruiken bij spierpijn of tijdens sportmassages. Andere voorbeelden van producten van Toco Tholin zijn de skin protector die je huid beschermd tegen koud weer of ruw buitenwerk. Ook is er broekenvet beschikbaar, dat huidirritatie tijdens het wielrennen en mountainbiken vermindert.

Producten van Toco Tholin kopen

Ook als je op zoek bent naar producten die je professioneel kan gebruiken in je massagesalon of in je praktijk als fysiotherapeut, is Toco Tholin erg geschikt. Ook als je ernstig verkouden bent en op zoek bent naar een product dat ademhalingsproblemen en verkoudheid kan verlichten biedt Toco Tholin een oplossing. Vooral als je op zoek bent naar een middel zonder toegevoegde kunstmatige stoffen zijn deze producten erg geschikt. Door de etherische oliën die de basis vormen van de producten van Toco Tholin, zijn ze dus goed voor zowel je lichaam als geest!