Selecteer een pagina

Vooruitzichten accessoires trends van komende jaar

1. Choker kettingen: terug naar de jaren ‘90

Volgens “A Empreendedora” (www.aempreendedora.com.br) maakten de choker kettingen een comeback in 2016 en zijn ze nu nog steeds helemaal in.

Deze kettingen zijn momenteel zelfs zo populair dat je er honderden verschillende soorten van kunt vinden.

Choker kettingen kunnen je look zowel een stoere als fragiele en elegante toets geven.

Ga je liever voor een stoere look?  Combineer dan een zwarte choker ketting met leren Dr. Martin laarzen, een gescheurde short en een stoer T-shirt.

Verkies je een elegante en fragiele look? Dan is een rode of roze choker in combinatie met een elegante jurk en hakken een goed idee. Bovendien kun je tegenwoordig  ook choker kettingen vinden die voorzien zijn van een mooi diamantje of bedeltje.

2. Ear cuffs: voor wie het graag Punk houdt

Ear cuffs hebben we te danken aan de punkscene die ontstaan is in de jaren ’70 en de pop punkcultuur van de jaren ’90. Tegenwoordig zijn ear cuffs echter niet meer zo intimiderend als vroeger en kunnen ze door iedereen gebruikt worden. Welke soort ear cuff je koopt hangt volledig van jouw persoonlijke stijl af.

3. Eénzijdige oorbellen

Oorbellen aan één kant?

Klinkt wat gek, maar als we de catwalks bekijken dan is dit één van de nieuwste trends voor het komende jaar.

Dit is natuurlijk schitterend nieuws voor diegenen die om de haverklap een oorbel kwijtraken en nu een hele doos vol met eenparige oorbellen hebben.

4. Asymmetrie

De asymmetrie trend lijkt een beetje op de vorige (sieraden aan één kant) trend maar is toch wat anders.

Volgens “Francisca Joias” (www.blog.franciscajoias.com.br) helpen asymmetrische sieraden om je gezicht de nodige balans te geven. Bovendien kun je deze sieraden ook gemakkelijk combineren met andere, simpele stukken.

5. Smaragdgroene stenen

Smaragdgroene stenen zijn momenteel erg in. Ze zijn elegant en modern en staan bovendien erg goed bij elke outfit. Ook alle haartypes combineren goed met smaragdgroene oorbellen, maar vaak is het contrast tussen groen en rood erg mooi. Roodharige types hebben dus hun trend gevonden!

6. Grote ringen

Ze waren hip en dat blijven ze ook. Qua trendy ringen kan het niet groot genoeg zijn. Deze kunnen ofwel voorzien zijn van een mooie steen of figuur, maar het belangrijkste is dat ze zo groot zijn dat je ze al van op een afstand kunt zien.

Doordat het aanbod aan ringen zo enorm groot is kun je ook dagelijks afwisselen naar gelang je outfit en stemming.